Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi aur

Aurul din vis este asociat cu cele mai bune si mai valoroase aspecte ale parsonalitatii tale. Daca visezi ca ai gasit aur, inseamna ca iti poti da singur seama de anumite aspecte ale personalitatii tale. De asemnea, calitatile tale mentale si spirituale pot sa apara in vis ca diferite forme de aur.
Aurul in vis este si un simbol al spiritualitatii, iubirii, longevitatii si fericirii in familie. In sens negativ, aurul ar putea reprezenta lacomie, ispita si coruptie.

aur in vis

Daca visezi ca vezi aur, semnifica prosperitate si respect. Mult aur in vis poate semnifica straduinta ta de a face progrese, din toate punctele de vedere. Cand visezi aur care straluceste inseamna ca risipesti peste masura.

Daca gasesti aur in vis este semn al norocului, in special in ceea ce priveste relatiile interpersonale. Vei castiga noi cunostinte, noi experiente. De asemenea, poate semnifica dezvoltare pesonala, dezvoltare in special a stimei de sine. Daca visezi ca gasesti aur, nu are nimic de-a face cu imbogatirea, asa ca nu iti face sperante.

Ai visat monede de aur? Inseamna succes si avere. Cand visezi ca numeri monede de aur este semn al unei perioade pline de lipsuri.
Cand visezi ca ingropi aur, inseamna ca incerci sa ascunzi ceva despre tine.
Daca visezi ca speli aur, inseamna un succes pentu care trebuie sa lucrezi din greu.

Cand visezi bijuterii din aur inseamna ca esti frivol, fii atent la accentul pe care il pui pe stralucire. Alternativ, bijuteriile de aur in vis pot fi semn al avansarii sociale, al prosperitatii.
Visul in care primesti bijuterii de aur prevesteste casatoria cu o persoana bogata.
– Inelul sau verigheta de aur in vis este semn al unei casnicii de durata.
– Frunzele de aur in vis, indica un viitor placut si luminos.
– Banutii de aur in vis simbolizeaza materialism.
– Pepita de aur in vis semnifica bogatie si onoare.
– Hainele de aur in vis sunt semn bun.

Daca visezi ca lucrezi intr-o mina de aur, fii atent la scandaluri. Cand visezi ca forezi dupa aur, semnifica prosperitatea.
Cand visezi ca transporti aur este semn de pericol si viclenie.

Cand visezi ca furi aur inseamna ca vei primi o veste buna.
Daca visezi ca vinzi aur semnifica pierderea unor prieteni din cauza zgarceniei.
Cand visezi ca pierzi aur, vei pierde stima unei persoane apropiate (iubitul/iubita). Daca visezi praf de aur care ti se scurge printre degete, semnifica regretul tau fata de o relatie pierduta. Simti ca ai facut o mare greseala.
Visul in care apare un lingou de aur este semn al supararii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *