Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi peste

ce inseamna cand visezi pesteAtunci cand visezi peste care inoata in apa limpede, indica faptul ca vei primi sprijin de la o persoana bogata si distinsa.

In cazul femeilor tinere, atunci cand visezi peste, sugereaza faptul ca ai putea face pereche cu o persoana fermecatoare. In cazul in care pestele inoata, indica faptul ca ai putea fi insarcinata. Unele femei pot visa pesti inotand atunci cand raman insarcinate. Pestele este, de asemenea, un simbol vechi al crestinismului.

Daca visezi ca mananci peste, poate semnifica credinta, avere, spiritualitate, rezistenta, bunatate, relatii de durata.

Atunci cand visezi ca intri in apa pentru a prinde peste, sugereaza faptul ca ai putea dobandi avere datorita talentului tau si eforturilor depuse.

Daca visezi pesti morti, inseamna ca ai putea pierde bani si influenta datorita unei situatii dificile.

Daca visezi ca gatesti peste, indica faptul ca poti combina noile tale idei cu credinta si intelepciunea ta.

Atunci cand te visezi curatand peste, sugereaza schimbarea expresiei exterioare. Cei din jurul tau se vor arata mult mai satisfacuti.

Plasa de peste in vis indica multe placeri simple si recompense. De asemenea, daca visezi plase de peste, poate sugera teama si ingrojorarea pentru faptul ca ai putea fi descoperit sau prins in flagrant. Daca visezi plasa de peste rupta, poate reprezenta regrete care nu-ti dau pace.

Atunci cand visezi ca pescuiesti, reprezinta vitalitate si resurse. Daca visezi ca nu reusesti sa prinzi nici macar un peste, incercarile de a castiga bani vor esua.

Atunci cand visezi ca pescuiesti la copca, poate sugera faptul ca treci printr-o perioada de cumpana datorita emotiilor ingropate in subconstientul tau. Acest vis iti poate sugera ca ai nevoie de relaxare si timp liber.

Cand visezi o pescarie bine aprovizionata, reprezinta bucurie. De asemnea poate sugera ca sansele ca afacerea ta sa dea gres sunt minime.

Atunci cand visezi o pescarie goala, indica faptul ca dusmanii de moarte sunt aproape.

 

Vezi si ce inseamna cand visezi apa

Ultimele comentarii
 1. Mirela
  Răspunde
 2. Levi
  Răspunde
  • admin
   Răspunde
 3. Robert
  Răspunde
 4. Georgiana
  Răspunde
 5. andrei
  Răspunde
 6. Myhaela Ela
  Răspunde
 7. catalin
  Răspunde
 8. Vlad
  Răspunde
 9. Iza
  Răspunde
 10. Ella
  Răspunde
 11. muntean liliana
  Răspunde
 12. oana medeea
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *