Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca plangi

ce inseamna cand visezi ca plangiCand visezi ca plangi, semnifica eliberarea emotiilor negative. Visul este o modalitate de a recastiga echilibrul emotional, si de a tine sub control temerile si frustrarile. In viata de zi cu zi, avem tendinta de a ignora sau nega sentimentele noastre reale. In timpul visului, acest mecanism de aparare nu mai functioneaza, astfel putem elibera toate aceste sentimente pe care le respingem in timpul zilei.

Atunci cand visezi pe cineva plangand, poate sugera sentimentele pe care le nutresti pentru persoana respectiva.

Daca te trezesti din vis plangand, inseamna durerea suprimata, sau traume din trecut care acum ies la suprafata. Isi fac simtita prezenta si au nevoie sa fie tratate.

Cand visezi ca nimeni nu aude si nu raspunde la strigatele tale de ajutor, imseamna neajutorare, dificulati si frustrari in incercarea ta de a comunica cu ceilalti. Ai senzatia ca nu te poti face auzit. Acest vis poate sugera faptul ca ar trebui sa fii mai “zgomotos”, si sa depui mai mult efort pentru a obtine ce ti-ai propus.

Atunci cand visezi ca plangi, inseamna ca treci printr-o perioada de vindecare. Lacrimile simbolizeaza compasiune, vindecare emotionala si spirituala. Cu toate astea, lacrimile pot semnifica durere.

Daca visezi pe cineva in lacrimi, indica faptul ca este cazul sa te mai gandesti asupra actiunilor si comportamentului tau fata de cei din jur. Este posibil ca acestea sa-i afecteze.

Vezi si ce inseamna cand visezi ca moare cineva

Ultimele comentarii
 1. florentina
  Răspunde
 2. Deymon.
  Răspunde
 3. georgiana
  Răspunde
 4. alina
  Răspunde
 5. cristina
  Răspunde
 6. andra
  Răspunde
 7. Andrea
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *