Sanatatea are gust – Mihaela Bilic

Sanatatea are gust” ne spune Mihaela Bilic in ultima sa carte in care face referire la nutritia intregii familii, de la cel mai mic pana la cel mai mare, de la cel mai pretentios pana la cel mai pofticios. Dupa ce rasfoiesti cartea, chiar incepi sa crezi ca sanatatea are gust, si unul bun. Dupa ce o termini de citit, din scoarta in scoarta (si nu este subtire – 640 pagini) incepi sa pui in practica sfaturile nutritionistei, din pura convingere ca si tu poti manca sanatos.

sanatatea are gust - mihaela bilicMihaela Bilic, este un bine cunoscut medic nutritionist, cu ajutorul careia au slabit multe vedete autohtone. In 2011 dupa succesul primelor doua carti “Silueta dincolo de mituri” si “Traiesc, deci ma abtin”, dr. Mihaela Bilic publica „Sanatatea are gust”  la editura Curtea Veche Publishing, avand sprijinul profesorului Dr. Nicolae Hancu, membru al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.

Sanatatea are gust” cuprinde sfaturi utile pentru doamne, domni, batrani, gravide, bebelusi, copii, adolescenti, cresinciosi si gospodine. Pentru fiecare din aceste categorii nutritionista Mihaela Bilic are cate un sfat, cate o indrumare catre o alimetatie cat se poate de corecta si sanatoasa.

Cartea „Sanatatea are gust” vine si clarifica nelamuririle legate de unele produse alimentare, de unele obiceiuri alimentare si indruma cititorul cum sa nu cada prada tentatiilor dar si cum sa faca cele mai sanatoase alegeri.
Nu lipsesc dietele in fuctie de afectiuni: sedentarism, celulita, anemii, obezitate, afectiuni ale ficatului si rinichilor, si sfaturi cu privire la un stil de viata sanatos.

Mancarea are un rol extrem de important in viata noastra, de aceea ce trebuie sa ii acordam mai multa atentie. Fie ca it doresti sa slabesti, sa te ingrasi, sa fii sanatos, sa incetinesti imbatranirea sau sa diminuzi tesutul adipos, mancarea te ajuta. Asa ca informeaza-te! Sanatatea are gust!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *