Nu renunta niciodata – Donald J. Trump

Nu renunta niciodata-Donald TrumpNu renunta niciodata – Donald J. Trump
„Cum am transformat in succes cele mai mari obstacole pe care le-am avut de infruntat”

Donald Trump autor al multor carti devenite bestselleruri, el insusi definitia povestii americane de succes ne spune ca o mare parte din succes se datoreaza puterii de a face fata presiunilor, de a le rezista.
Vrei sa ai succes? Nu renunta niciodata! Gandeste-te la tine ca la un invingator, nu te lasa prada indoielilor si concentreaza-te asupra solutiilor.

Donald Trump in cartea sa „Nu renunta niciodata” subliniaza cateva idei care te vor duce catre succes:

1. Nu renunta niciodata! continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti si nu te multumi cu ceea ce ai, caci aceasta nu duce nicaieri.

2. Fii pasionat de ceea ce faci! Daca esti pasionat de ceea ce faci nimic nu iti va parea prea greu.

3. Concentreaza-te! Nu te lasa dus de val, concentreaza-te pe obiectivele tale, pe visul ce vrei sa-l atingi.

4. Pastreaza-ti avantul! Asculta, aplica si inainteaza, nu te inclina!

5. Fii perseverent! Chiar daca lucrurile nu merg tocmai bine, insista, incaparaneaza-te. Incapatanarea face minuni!

6. Forteaza norocul! Nu astepta ca norocul sa dea peste tine, cauta-l tu, adu-l in viata ta! Norocul ti-l faci singur!

7. Gandeste precum un invingator! Aceasta te va ajuta sa te concentrezi in directia buna, ba mai mult de atat vei atrage succesul.

8. Ai incredere in tine! Daca tu nu ai incredere in tine, cine altcineva va avea?

9. Deschide ochii catre noi oportunitati! Marile obstacole se pot transforma in oportunitati, trebuie doar sa fii deschis.

10. Priveste solutia, nu problema! Nu iti risipi energia gandindu-te la problema ci la solutii. Nu renunta niciodata, indiferent de motiv!

Acestea sunt regulile lui Donald Trump pentru a avea succes insa, retine ca nimic nu este usor! Trebuie sa fii incapatanat si rabdator pentru a dobandi succesul. Pe langa toate acestea pentru a reusi sa-ti indeplinesti visul, important este sa stii sa alegi oamenii langa catre stai, oamenii care te inspira, care te influenteaza. Rrnunta la oamenii vesnic nemultumiti este sfatul lui Trump. Nu continua sa stai langa oamenii care vesnic se plang. Sunt un ghimpe in coasta, si uneori au puterea de a te trage in jos.

Un punct important in calea spre succes il constituie si relaxarea. Sa stii sa te relaxezi la momentul potrivit poate fii un element cheie. Nimeni nu poate avea succes avand o viata mereu stresata, mereu agitata. Invata sa te relaxezi, sa inlocuiesti lucrurile negative cu cele pozitive si te vor astepta multe succese spune Donald TrumpNu renunta nicioadata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *