Cum iubesc Barbatii – Mihaela Radulescu

Cum iubesc barbatii„«Cum iubesc barbatii» nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite si avem atatea de daruit“, spune Mihaela Radulescu despre noua ei carte.

Daca te astepti ca Mihaela sa iti vorbeasca in noua ei carte despre cum iubesc barbatii, vei ramane surprinsa. Cu exceptia catorva pasaje in care ne vorbeste despre ei, despre barbati, Mihaela abordeaza o serie de probleme ale femeii moderne.
De la alimentatie sanatoasa si sport, la reguli de calatorie, de bun simt, iubire, frumusete, buna dispozitie, bucurie, zambete, libertate si curaj. Toate aceste subiecte sunt abordate in carte, si tot in atatea feluri suntem iubite de barbati.

Ce mai punem pe noi?! Sport, alimentatie corecta, antioxidanti, aer curat, preocupari datatoare de bucurii si care alunga stresul si nesiguranta. Toate acestea ne fac mai frumoase mai iubite.

„Ea s-a mai implinit, tu ai mai incaruntit si poate ai burta sau chelie, ea ti-a daruit tineretea si timpul ei, poate ca ti-a facut si un copil al tau sau poate ca te-a invatat sa iubesti unul adoptat… Ati invatat unul despre altul, ati gresit impreuna, ati visat in brate si in dimineti cu sore din ochi si ploaie din fereastra… Ati trait deja iubire si vreti sa mergeti mai departe, caci impreuna parca totul e mai posibil, nenorocul e mai suportabil, grijile par a fi mai usoare. […]
Poate ca nu suntem perfecte prin comparatie cu alte femei, dar sigur e si pentru ca de la distanta toate par mai reusite decat noi. […]
Iubiti-ne asa cum stiti si puteti, doar sa nu uitati ca iubirea ar trebui sa fie a doua bataie a inimii voastre, nu doar o pasiune de timp liber sau o iesire de avarie…
Cum ne iubiti, asa va daruim viata…” – pasaj din „Cum iubesc barbatii” de Mihaela Radulescu.

Daca va starneste curiozitatea, cartea o puteti gasi la editura Polirom. Ea a fost publicata la Bookfest in 28 mai unde a fost in topul vanzarilor. „Cum iubesc barbatii” este a patra carte a Mihaelei Radulescu – autoare a 3 bestselleruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *