5 pasi pentru a deveni interesanta pentru cei din jur

Cu totii ne dorim sa fim persoane interesante pentru cei din jurul nostru. Nimeni nu isi doreste sa fie persoana cu care nu vorbeste nimeni la o petrecere, persoana careia nu i se acorda atentie.

Iata 5 pasi pentru a deveni mai interesanta pentru cei din jurul tau:

femeie interesanta 1

1. Asculta
In lume exista mai multi oameni carora le place sa vorbeasca decat oameni carora le place sa asculte. Antreneaza-te pentru a fi persoana care asculta ce au altii de spus, si genul de persoana pe care toti si-o doresc sa o aiba in jur. Oamenii pe care ii asculti se vor simti mai fericiti, vor simti ca exista cineva caruia ii pasa ceea ce au ei de spus. Mai mult, ascultarea inseamna sa inveti o multime de lucruri interesante pe care mai tarziu le poti pune in practica.

2. Mai putin este mai mult
Exista un vechi citat care spune „concizia este sursa de spirit”. Acest lucru este adevarat. Daca vrei sa fii zgomotoasa si sa nu dai nimanui spatiu sa vorbeasca o sa devii suparatoare indiferent cat de fermecatoare esti tu. Un raspuns bine temporizat si o remarca bine facuta te va face sa pari mai sofisticata decat ai parea daca vorbesti mult.

3. Nu este vorba doar despre ce spui, ci de cum o spui
Este dovedit stiintific ca esti mai interesanta cand spui lucrurile cu pasiune. Limbajul corpului poarta un rol importanta in acest sens. Socializarea poate fi un spectacol. Schimbarea tonului vocii, gesturile si expresiile faciale fac o conversatie mai interesanta decat toate cuvintele tale. Daca vrei ca oamenii sa te gaseasca mai interesanta, atunci animeaza discursul tau.

4. Plan de back up
Daca se intampla sa te afli in mijlocul unei discutii in care nu ai nimic de spus, nu te astepta sa fii interesanta pentru oamenii respectivi. Asigura-te ca ai cateva subiecte bune de conversatie atunci cand mergi al un eveiment. Nu trebuie sa fii experta pe aceste subiecte, trebuie doar sa obtii puncte de vedere interesante. Alege subiecte pe care esti sigura ca le-ar fi abordat si alte persoane.

5. Cel mai important lucru – nu plictisi oamenii
Nu fi plictisitoare! Daca urmezi sfaturile anterioare atunci va fi totul in regula. Un mod de a evita sa ii plictisesti pe cei din jurul tau este sa fii atenta la ei. In cazul in care nimeni nu este interesat de ceea ce spui, nu este o idee buna sa continui sa vorbesti pentru ca nu le vei mai capta atentia. Inchie ce ai inceput, chiar daca ar mai fi de adaugat ceva.

Respecta pasii de mai sus si cu siguranta vei deveni interesanta in ochii celorlalti, dar si in ochii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *