Ce spune culoarea ta preferata despre tine

Culoarea ta preferata poate dezvalui multe despre tine – trasaturi ale personalitatii tale, chiar si cele mai ascunse secrete.

Cu totii avem o culoare preferata si daca acea culoare ramane aceeasi toata viata, sau se schimba in timp, poate spune multe despre noi.

Stiind ce inseamna culoarea ta preferata te poti intelege mai bine de ce ai reactionat asa, in diferite situatii, daca esti creativ sau practic, si ce ar putea crede oamenii despre tine.

Deci, spune-mi care este culoarea ta preferata?

culoare rosie

1. Rosu
Persoanele cu o slabiciune pentru culoarea rosie sunt optimiste si au tendinta de a fi extravertite. Acestora le place sa fie active fizic, se bucura de aventura, si atunci cand sunt in centrul atentiei.

Iubitorii de rosu, sunt plini de pasiune si entuziasm. Sunt persoane ambitioase si competitive. Determinarea este unul dintre punctele forte. Exista lipsa de rabdare si atentie de scurta durata.

2. Alb
Oamenii care iubesc albul se bucura de casele lor ingrijite si curate. Sunt persoane care gasesc partea pozitiva in orice lucru. Au un caracter practic si un caracter sensibil.
In timp ce uneori par timizi, increderea este una din trasaturile principale.

3.Verde
Oamenii carora le place culoare verde sunt practici si cu picioarele pe pamant. Ei au o mare nevoie de a iubi si ca urmare sunt incredibili de amabili, generosi si plini de compasiune.
Standardele morale inalte sunt impotante pentru cei care iubesc culoarea verde. Asumarea riscurilor nu este punctul lor forte, le place sa traiasca confortabil si fara griji.

Iubitorii de verde nu isi recunosc infrangerea cu usurinta.

culoarea albastru

4. Albastru
Oamenii care iubesc albastrul, tind a fi oameni de incredere. Ei nu sunt oameni impulsivi. Timpul este aliatul lor, si fac mereu lucrurile in ritmul lor. Nu vor sa fie obligati sa se grabeasca. Empatia este trasatura lor principala, atragand in jurul lor o multime de prieteni.

5. Violet
Iubitorii de violet sunt oameni carismatici, plini de compasiune si intelegere. Estrem de pozitivi, ii inspira si pe altii. Responsabilitatea nu este ceva ce le face placere,cu toate acestea rezolva prolemele cu usurinta.

6. Negru
Independenta, hotarare si vointa puternica, sunt trei cuvinte ce ii caracterizeaza pe oamenii carora le place negrul.

Sunt oameni extrem de metodici, si finalizeaza lucrurile asa cum trebuie, pana la ultimul detaliu.
In timp ce simt nesiguranta, nu vor arata aceasta lumii. Tind sa pastreze distana pentru a nu li se vedea slabiciunile.

culoare roz

7. Roz
Cei carora le place rozul sunt suflete bune si generoase. Prietenosi, adorabili, ii atrag pe cei din jur. Femeile carora le place rozul au nevoia de a avea grija de altii. Organizarea este importanta pentru iubitorii de roz.

8. Galben
Iubitorii de galben sunt in general veseli si fericiti. Creativi, traiesc cu capul in nori si sunt incredibil de independenti.

In timp ce le place sa fie metodici si analizeaza situatia, anxietatea poate fi cauza unui comportament impulsiv. Persoanele carora le place culaorea galbena sunt primitori, dar pot fi si agresivi, nu se tem de a li se auzi vocea.

Ultimele comentarii
  1. laura
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *