Piatra ta norocoasa in functie de luna in care esti nascut

In functie de luna in care te-ai nascut ai o piatra norocoasa, care te ajuta, te protejeaza si iti potenteaza puterile. Alege sa porti o piatra norocoasa luand in calcul luna in care esti nascut, dar nu numai. Alege piatra si in functie de calitatile pe care ea le are, de puterile sale si de atractia pe care o manifesti fata de ea.

Care este piatra noroscoasa in functie de luna in care te-ai nascut

Ianuarie – Diamant -Piatra prosperitatii, simbol al invincibilitatii si integritatii, sporeste increderea, credinta si deschiderea spirituala, si da claritate gandirii. Aduce noroc, bunastare, prosperitate, abundenta, dragoste, generozitate, piatra succesului financiar a vietii indestulate, a luxului, a prosperitatii.

diamant

Februarie – Kunzit – Faciliteaza comunicarea, toleranta, acceptarea, iertarea, calmul. Disipeaza energiile negative din mediu inconjurator, sporeste respectul de sine, capacitatea de a oferi si de a primi iubire.

Kunzite

Martie – Cuart roz – Este piatra iubirii pure. Protejeaza indragostitii, copii, parintii, viata de cuplu, iubirile adevarate. Inspira bunatate, liniste sufleteasca, fericire, iertatre, toleranta, generozitate, compasiune bucuria de a trai, frumusete interioara si exterioara. Amplifica talentele artistice si creativitatea, interesul pentru arta, capacitatea de cumunicare si exprimare.

Cuarz roz

Aprilie – Ametist – Stimuleaza si amplifica capacitatile intelectuale si spirituale, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire si intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea in sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta.

Ametist

Mai – Peridot – Stimuleaza abilitatile psihologice, clarviziunea, memoria, claritatea mentala, buna dispozitie, incredera, renasterea, schimbarea, noile inceputuri.

peridot

Iunie – Coral – Inspira incredere, siguranta, stabilitate, putere, tarie de caracter, forta, rezistenta, siguranta, seriozitate, respect, vitalitate, vigoare, energie. Atrage iubirea si pasiunea, amplifica campul energetic, abilitatile intelectuale, intelepciunea, diplomatia si entuziasmul.

coral

Iulie – Aur – Aurul trimite direct spre concepte si valente universale, precum vitalitatea, sanatatea, intelepciunea, lumina, virtutea, uniunea si evident prosperitatea.

aur

August – Bronz – Acum patru milenii bronzul avea calitati estetice, pe langa valoarea practica, iar detinerea lui definea elita aristocrata.

bronz

Sptembrie – Cupru – Obiecte din cupru cu o vechime mai mare de 6000 de ani au fost gasite in zone cu importanta istorica. Originea numelui vine de la cuvantul latinesc cyprium (provenit de la insula Cipru). Se crede ca elementul cupru a fost al treilea descoperit, dupa aur si argint. El are proprietati purificante pentru organism.

cupru

Octombrie – Safir – Piatra intelepciunii, norocului, prosperitatii si a dorintelor implinite. Faciliteaza relatiile inter-personale, bun liant relational, pretejeaza de energii negative.

safir

Noiembrie – Onix – Piatra sigurantei si a securitatii, are un puternic efect protector. Confera noroc, bucurie, fericire si perspectiva spirituala, amplificand manifestarea generozitatii, auro-controlul, intuitia, auto-disciplina, detasarea, concentrarea, increderea, succesul si prosperitatea.

onix

Decembrie – Argint – Este un metal pretios cu excelente proprietati antibacteriene si bun antioxidant, fiind utilizat sub forma coloidala pentru tratarea anumiror boli. Alchimistii il numeau „metalul Lunii”, facand o analogie intre stralucirea argintului si stralucirea Lunii.

argint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *