Horoscop: Ce ti-au pregatit astrele in saptamana 6 – 12 mai

Afla ce ti-au pregatit astrele in saptamana 6 – 12 mai:

femeia berbecBerbec

O saptamana normala pentru Berbeci. Putina planificare la inceputul saptamanii o va putea transforma intr-o saptamana pozitiva. Planificarea te va ajuta sa aveti mai multa incredere si sa cunoasteti, in fiecare moment, care este urmatoarea miscare. A doua saptamana este prielnica terminarii unor proiecte, de mult ramase nefinalizate.

Numere norocoase – 1 si 2

Culori castigatoare – turcoaz si galben

femeia taurTaur

O saptamana schimbatoare pentru Taur. Ar trebui te feresti de noi asocieri in aceasta perioada. Lucrurile pot merge ciudat la munca in primele zile ale saptamanii. Este necesar sa ceri lamuriri de la superiori inainte de a incepe un nou proiect. Dedica mai mult timp celor care iti apreciaza entuziasmul, iubirea si optimismul. Weekend-ul va fi unul artictic.

Numere norocoase – 4 si 2.

Culori castigatoare – mov si galben 

femeia gemeniGemeni

O saptaman buna pentru Gemeni. Cititul si studiul iti va fi de folos in ceea ce priveste profesia ta. Nu lasa grijile sa intunece visele tale. La mijlocul saptamanii, colegii vor fi pregatiti sa accepte opiniile tale, si colegii iti vor dezvalui un secret profesional. 

Numere norocoase – 3 si 6 

Culori castigatoare – culoarea zmeurei si a grapefruit-ului 

femeia racRac 

Racii vor avea o saptamana mixta. In primele zile ale saptamanii, este posibil sa fii destul de plictisita de monotonia vietii de zi cu zi, si nu exista, pentru tine, nici o cale de ridicare a moralului.Competitivitatea colegilor, iti poate da o stare de nefericire. Incearca sa nu te implici in nici un fel de barfa sau intriga. La sfarsitul saptamanii, este posibil sa petreci timpul cu familia, si weekend-ul va fi placut, dar ai grija de sanatatea ta.

Numere norocoase – 5 si 7

Culori castigatoare – gri si galben lamaie

femeia leuLeu 

O saptamana solicitanta pentru Lei. O factura pe care o vei primi la inceputul saptamanii va veni ca un soc pentru tine. Este posibil sa gandesti ca o meritai. Verifica totul, si incearca sa nu faci greseli. Cei dragi iti vor fi de ajutor la mijlocul saptamanii, insa incearca sa faci tot ce poti pentru a face economii. Esti sfatuita sa ai grija si de tine. Nu face nimic pripit! Poate ca ar fi bine sa ramai aproape de casa in toata aceasta perioada.

Numere norocoase – 4 si 8

Culori castigatoare – rosu si alb

femeia fecioaraFecioara 

O saptamana placuta pentru unele Fecioare. Daca esti ingrijorata de sanatatea ta, consulta un medic, si pune capat enxietatii. In timpul zilelor lucratoare, rutina persista la locul de munca. Daca esti pe punctul de a face o investitie, acesta saptamana este prielnica pentru a cere sfaturi.

Numere norocoase – 4 si 8

Culori castigatoare – roz si mov

femeia balantaBalanta

Balanta O saptamana plina de speranta. Somerii trebuie sa urmareasca noi surse de venit in primele zile ale saptamanii. Da telefoane si viziteaza potentialii angajatori; iti pot fi de folos. Vei fi recompensata daca depasesti limitele intre tine si superiori. Incearca sa prelucrezi ideile brute. Vei vedea ca se vor dovedi inspirate.

Numere norocoase – 7 si 9

Culori castigatoare – violet si indigo

femeia scorpionScorpion

O saptamana ca toate celelalte. In primele zile, ai putea avea parte de liniste, daca eviti argumentele in contradictoriu cu partenerul. Vei avea o pozitie mult mai pozitiva despre viata. Unele dintre voi pot obtine oferte profitabile in prima jumatate a saptamanii. Este important sa organizezi din timp activitatile de weekend, altfel vei enerva inutil, si nu vei ajune departe.

Numere norocoase – 3 si 9

Culori castigatoare – ciocolatiu si culoarea graului 

femeia sagetatorSagetator 

O saptamana plina de evenimente. Este posibil sa primesti un bonus neasteptat in prima jumatate. Ambitiile personale vor progresa. Noi asociati se vor devedi benefici. A doua jumatate a saptamanii este un amestec de activitati sociale. Termina un proiect de acasa, astfel te vei putea bucura de weekend.

Numere norocoase – 4 si 8

Culori castigatoare – albastru si visiniu

femeia capricornCapricorn

O saptamana destul de complicata pentru capricorni. In prima parte a saptamanii, vei fi ocupata si agitata, si vei resimti o tensiune mentala. Este nevoie de multa rabdare. Este posibil un nou succes in afaceri, sau o calatorie. Insa, pentru unele, este posibil ca planurile de calatorie sa se mai amane putin. A doua jumatate a saptamanii va fi mai optimista. Va reaparea dragostea de viata.

Numere norocoase – 3 si 9

Culori castigatoare – alb si piersiciu

femeia varsatorVarsator 

O saptamana buna si utila pentru multi Varasatori. In prima jumatate a saptamanaii, sunt posibile castiguri substantiale sau cresterea statutului social. Este necesar sa te concentrezi pe proiectele actuale, si sa termini cat mai curand posibil. La mijlocul saptamanii, responsabilitatile fata de familie vor creste. Copii au nevoie de o atentie deosebita.

Numere norocoase – 5 si 7

Culori castigatoare – albastru si safir 

femeia pestiPesti

Aceasta este o saptamana importanta pentru Pesti. Inceputul de saptamana este o provocare pentru cele care doresc schimbare la locul de munca, sau vaneaza un post mai bun. Femeile de afaceri se pot afla intr-o pozitie favorabila pentru a actiona din “spatele scenei”. A doua parte a saptamanii va fi favorabila pentru toate tipurile de socializare. Distractia va fi si ea prezenta. 

Numere norocoase – 5, 7 si 9 

Culori castigatoare – portocaliu si negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *