Horoscop: Ce ti-au pregatit astrele in saptamana 29 aprilie – 5 mai

Afla ce ti-au pregatit astrele in saptamana 29 aprilie – 5 mai:

horoscop berbec 2013Berbec

O saptamana complexa pentru Berbeci. In prima jumatate a saptamanii puteti pirde bani. Unele persoane casatorite, se pot lovi de dezacorduri in ceea ce priveste fondurile familiei. Este posibil chiar sa fiti deprimati datorita situatiei financiare actuale.
In a doua jumatate a saptamanii sariti de la o stare la alta. Cautati un mediu vesel care sa va ajute sa lasati deoparte gandurile sumbre! Nu este indicat sa cheltuiti bani pe calatorii. In weekend este posibil sa rezolvati o problema ivita la inceput de saptamana.

Numerele norocoase din aceasta saptamana sunt 7 si 8 iar culorile castigatoare sunt rosu si negru.

Horoscop taur 2013Taur 

O saptamana ambitioasa si plina pentru multi dintre voi. Norocul poate veni prin intermediul oamenilor din lumea afacerilor. Profita din plin de orice contact! Sanatatea ar putea avea nevoie de ingrijiri la mijlocul saptamanii. Persoane influente pot veni cu informatii importante.
A doua jumatate a saptamanii este benefica pentru calatorii de afaceri.

Numerele norocoase sunt 1 si 6, iar culorile saptamanii sunt cele deschise: albastrul deschis.

horoscop gemeni 2013Gemeni 

Aceasta este o saptamana fericita pentru unii dintre voi. In prima jumatate trebuie sa va verificati tendintele speculative. Campaniile de publicitate si relatiile ar trebui sa mearga foarte bine in aceasta saptamana. Daca vorbim de romantism, norocul vostru se poate schimba. Fiecare membru al familiei trebuie sa primeasca in aceasta saptamana, consideratie din partea gemenilor.
In a doua jumatate a saptamanii divergentele din relatie vor fi rezolvate.

Numerele norocoase ale saptamanii sunt 5 si 7, iar culorile norocoase cunt maro si verde.

horoscop rac 2013Rac 

O saptamana placut pentru Raci! Primele zile ale saptamanii sunt de bun augur pentru afaceri personale si cariera. Fa acum tot ce este posibil pentru a ajunge printre primii! Ignoranta si nepasarea pot duce la pierderea finantelor dar si a statutului. Unii dintre voi, pot trai, in aceasta perioada, in trecut. In mijlocul saptamanii este posibil sa intalniti pe cineva de varsta apropiata.
Pot aparea unele neintelegeri cu asociatii in afaceri. Este posibil ca membrii familiei sa te indrume pe un drum gresit.

Numerele norocoase sunt 1, 5 si 7, iar culorile saptamanii sunt: piersiciu si portocaliu.

horoscop leu 2013Leu 

O saptamana sensibila pentru Lei. In primele zile ale saptamanii, tendinta spre caritate sau lucruri religioase te poate intari, si iti va oferi satisfactie morala. Cu multa dedicare viata profesionala va trece la o alta etapa, mai ofertanta.

In timpul saptamanii vor exista si momente tensionate cu parintii. Unii dintre voi ar putea primi chiar o promovare.

Numerele norocoase: 8 si 4, iar culorile saptamanii sunt alb si violet.

horoscop fecioara 2013Fecioara 

O saptamana mixta pentru Fecioare. In aceasta saptamana lucrurile ar trebui abordate cat mai repede cu putinta. Neglijarea poate da nastere unor probleme minore de sanatate.

Controlul meselor excesive de junk-food va poate ajuta sanatatea. Stabilit un curs pozitiv al actiunilor si urmati-l!

Numerele norocoase sunt: 3 si 5, iar culorile cunt turcoaz si cele luminoase.

horoscop balanta 2013Balanta

O saptamana confuza si foarte ocupata pentru Balante. Mental ve-ti fi ocupati pe parcursul intregii saptamani. Dar nu va panicati, concentrati-va pe ceea ce aveti de facut! Nervii vor fi incordati la maxim. Poate nu veti realiza asta, dar va fi un efort destul de mare pentru Balante.

Incercati sa obtineti un sfat bun de la rudele apropiate sau prieteni. Nu va neglijati sanatatea!

Numerele norocoase pentru aceasta saptamana sunt: 4 si 8, si culorile: albastru si negru.

horoscop scorpion 2013Scorpion

In prima zi a saptamanii va fi mai dificil sa va motivati. Incearcati doar sa aduceti mai multa originalitate muncii.

Tot ce este legat de arta sau divertisment trebuie sa se bazele doar pe gandurile voastre. In timpul saptamanii vor exista intalniri cu oameni influenti si se vor incheia destul de bine pentru voi. Un loc de munca la care tu poate ai visai este posibil sa fie dat altcuiva.

Numerele norocoase ale saptamanii sunt 3 si 5, iar culorile: alb si violet.

horoscop sagetator 2013Sagetator 

O saptamana foarte solicitanta. Primele zile ale saptamanii par promitatoare. In timul saptamanii familia asteapta din partea voastra mai multa atentie.

Este posibil sa fiti in intarziere cu munca la birou. In weekend oameni influenti vor arata interes pentru problemele voastre. In aceasta saptamana este bine sa tineti pentru voi secretele.

Culorile castigatoare ale saptamanii sunt mov si gri, iar numerele: 3, 5 si 7.

horoscop capricorn 2013Capricorn

O saptamana incurajatoare pentru mult dintre voi. Indoielile si temerile pe care le aveati se vor dovedi neintemeiate.Primele zile sunt importante pentru consolidarea relatiei cu superiorii. Totul pare sa indice un progres la locul de munca.

In a doua jumatate a saptamanii este posibil ca multe responsabilitati sa cada pe umerii vostrii. Ve-ti raspunde provocarilor extrem de bine.

Numerele norocoase: 5 si 3. Culorile castigatoare: galben si visiniu

horoscop varsator 2013

Varsator 

O saptamana foarte avantajoasa pentru Varsatori. Primele zile vor fi prielnice scrisului sau disutiilor pe baza proiectelor. Imaginatia va avea un rog important pentru multi dintre voi. Va ve-ti simti inspirati in a scrie. De asemenea este un timp favorabil si pentru a face excursii educationale cu copii.

Weekendul va fi placut si interesant, dar aveti grija de sanatate.

Numerele saptamanii: 4, 8, 2 si 6. Culorile saptamanii: verde, alb, portocaliu.

horoscop pesti 2013Pesti 

O saptamana cu de toate! Ati putea fi destul de plictisiti de primele zile ale saptamanii. Unii dintre voi vor fi putin melancolici.Competitivitatea va poate crea neplacere. Incercati sa nu va amestecati in barfe si intrigi!

In a doua parte a saptamanii ve-ti petrece timpul cu familia si weekendul va fi placut, dar aveti grija de sanatate!

Numere castigatoare: 5, 7 si 9. Culorile saptamanii: gri si glaben – lamaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *