Femeile din zodia Balantei – caracteristici

Iubitoare de pace si armonie, femeia Balanta, este iubita ideala din punct de vedere al prezentei ei fizice in societate. Este facuta sa atraga aprecieri, complimente si declaratii, si se casatoreste foarte usor, din dorinta de a avea un partener care sa o sprijine si sa ii ofere sfaturi. In acelasi timp, este persoana care se implica in activitatile sotului, il sprijina si il incurajeaza, oferindu-i toata dragostea ei.

femeia balanta

Solitudinea nu este o caracterizeaza pentru Balante. Sunt prietene excelente, vrand sa faca pe toata lumea sa se simta bine. Balantele sunt persoane care tind sa se concentreze pe nevoile altora, dar in acelasi timp sunt si egoiste, mascand foarte bine acest lucru.

Femeile nascute in zodia Balantei sunt destepte si prudente, au un puternic simt al argumentarii, si vor cantari intotdeauna ambele perspective ale problemei. Daca vii cu argumente clare si concrete, poti castiga dezbaterea cu Balanta. Are un simt al corectitudinii dus la extrem si isi asuma responsabilitatea ori de cate ori este cazul. Diplomata zodiacului, aduce pacea si linistea prin echilibru. Increzatoare si deloc suspicioasa.

O buna mama, o buna gospodina, o gazda perfecta. Plina de tact, ambitie si rafinament.

Balanta este maestra in arta comunicarii, atrage oamenii cu naturaletea si simplitatea ei. Uneori isi pierde firea si devine temperamentala, insa pentru putin timp, apoi isi recapata echilibrul.

Balantele, ca orice alta zodie au calitati si defecte.

Calitatile femeii din zodia Balantei :
– tact;
– inteligenta;
– romantism;
– farmec;
– diplomatie;
– echilibru;
– simtul dreptatii.

Defectele femeii din zodia Balantei:
– superficialitate;
– narcisism;
– detasare emotionala;
– inclinatie spre furt;
– nehotarare;
– comoditate;
– autorasfat.

Compatibilitate Balanta:
– compatibilitate excelenta cu Gemeni, Leu, Scorpion,Varsator;
– incompatibilitate cu Rac, Fecioara.

Zi norocoasa — vineri
Numere norocoase — 6, 9
Culori norocoase — vernil, roz
Simtul cel mai dezvoltat — auzul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *