Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi apa

apa in visInterpretarea viselor in care apare apa, poate fi dificila, deoarece fiecare dintre noi trebuie sa fie atent la detaliile visului. Putem spune la modul general ca, atunci cand visezi apa limpede, curagatoare este semn de bun augur. Visul are semnificatii pozitive. Iar cand visezi apa tulbure este semn rau.

Cand visezi apa tulbure, nu este un semn bun, poate insemna suferinte trupesti sau sufletesti. Apa tulbure in vis inseamna ca vei vrea sau vei dori ceva si ti se va interzice.

Daca visezi apa limpede, inseamna lucruri placute ce vor aparea in viata ta. Pentru femeile tinere, apa in vis poate prevesti o casatorie. Totodata, apa curgatoare inseamna ca toate iti vor merge bine, ca in viata ta va fi rodnicie, fertilitate.

Daca visezi apa fierbinte, inseamna un semn rau. Prevesteste certuri cu cei din jurul tau sau altfel de suparari. Apa rece in vis inseamna prieteni drepti.

Cand visezi ca bei apa calda, inseamna ca vei avea probleme personale si dificultati in materie de bani.
Cand visezi apa de izvor, inseamna un inceput fericit.
Cand visezi apa limpede in lac, inseamna amicite cu un om tanar.
Apa adanca in vis simbolizeaza prietenia deosebita.

Daca ai visat ca te ineci in vis, dar ai scapat nevatamat, inseamna ca vei fi colplesit de problemele zilnice, de rutina, griji si necazuri. Daca ai visat ca ai murit in vis, inseamna frica ta fata de gandul ca te-ar putea omora cineva.

Daca visezi ca primesti apa in pahar sau in sticla, inseamna casatorie.

 

Vezi si interpretarea viselor in care apar bani

Ultimele comentarii
  1. Ionut
    Răspunde
  2. ionutpotop
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *