Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi masina

Visele in care apare o masina sunt foarte comune. Masina in vis reprezinta stilul tau de viata, sau statutul.

masinaIn cazul in care ai visat o masina este important sa analizezi toate amanuntele: cum merge masina, cine conduce, cum e drumul, daca ai ajuns la destinatie, da nu ai ajuns la destinatie, daca ai ajuns de unde ai plecat, etc. Cu cat drumul e mai lung, cu atat demersurile tale de a ajunge la capat sunt mai indelungate. Cu cat drumul este mai periculos, cu atat mai mari sunt riscurile la care te expui pentru a ajunge la ce ti-ai propus.

Felul cum circulam cu automobilul in vis are si el un rol major in intelegerea situatiei: un mod de a conduce prudent descrie o viata echilibrata, armonioasa sau o perioada calma a existentei noastre. Un mod de a conduce masina repezit, periculos, cu viteza, nechibzuit, fara sa putem controla masina, descrie o perioada riscanta a vietii noastre, cu un pericol iminent, anuntat poate chiar de elementele componente ale visului.

Daca ai visat un accident de masina, acesta simbolizeaza amenintarile percepute, vulnerabilitatile si nesiguranta cu privire la cei pe care ii iubesti. Accidentele de masina pot simboliza si imposibilitatea ta de ai ajuta pe cei din jur, de ai proteja. Visul in care ai facut accident de masina iti poate sugerea sa acordzi o atentie mai crescuta obiceiurilor pe care le neglijezi.

Daca visezi ca esti pasager intr-o masina poate indica faptul ca simti ca soferul are controlul asupra destinului tau. Conducatorul poate fi chiar o persoana publica.

Atunci cand visezi ca ai cumparat o masina simbolizeaza de multe ori dorinta de implinire a unui vis, sau rezolvarea unei probleme. Aceste vise reflecta dorinta de obtine ceva.
Daca visezi ca esti intr-o piata pentru masini, visul poate semnifica incercarea ta de a lua cea mai buna alegere.

Daca te visezi conducand o masina insemna ca te bucuri de independenta.

Daca visezi ca mergi cu o masina care nu are un drum neted, care nu poate frana, sau nu poate incetinei si ai pierdut controlul, inseamna ca esti implicata intr-o situatie in care simti ca ai pierdut controlul. Acorda atentie visului tau, si vezi de ce masina a scapat de sub control. Cineva ti-a stricat franele? Poate acel cineva se amesteca in viata ta.

Daca visezi ca ai ramas fara benzina insemana ca ai nevoie de mai multa odihna si hrana, fie ea emotionala sau intelectuala.

Daca visezi parbrizul murdar si stergatoarele nu merg, atunci poate ai nevoie de un repaos de la actiunile pe care le intreprinzi, pana vei avea o perspectiva mai buna.

Daca visezi ca te-ai ratacit conducand poate fi un semn de a te opri din ceea ce faci si a cere indicatii inainte de a-ti continua calea.

Daca visezi o masina care se deplaseza repede, insemna ca relatia ta inainteaza destul de repede.

Daca visezi ca primesti in dar o masina poate insemana o buna situatie la serviciu.

Daca visezi ca repari o masina inseamana ca esti ghibzuita cu banii tai.

Daca visezi o masina rosie inseamna dorinta ta de noutate.

Daca visezi ca te speri de o masina inseamna ca vei avea de confruntat probleme si obstacole.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *