Cum sunt nativii din zodia Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt intelectuali, caracterizati de curiozitate si originalitate.

Cuvintele cheie care ii caracterizeaza sunt: umanitar, inventiv, original dar si incapatanat, sarcastic, rebel.

zodia varsator

Varsatorul este o zodie independenta. La orice incercare de a-l restrictiona o va lua la fuga. El are nevoie de a fi liber, pe cont propriu.
Ii place sa faca oamenii sa rada, sa le ridice moralul, sa se simta bine, si nu asteapta nimic in schimb. Este neconventional si plini de emotie.

Nativilor nascuti in zodia varsatorului le place sa faca ceva util in viata lor. Acest lucru ii face excelenti politicieni, lucratori sociali si buni psihologi. Au gandire progresiva si sunt foarte buni in formarea noilor ideologii si teorii de orice tip.
Varsatorilor le plac ideile marete, planurile masive. Lucrurile banale, repetitive, le lasa pe ziua ce vine, le amana. Varsatorul in lumea afacerilor va avea nevoie de un secretar.

Varsatorul tinde sa fie rebel doar de dragul de a avea propriul mod de a trai, de a se desfasura. Incapatanarea lor provoaca uneori esecul, insa ei vor continua pe drumul lor chiar daca altii dovedesc ca este gresit.
In ciuda faptului ca sunt incapatanati, nu vor impune ideile lor altora, respecta diferentele dintre oameni.

Persoanele nascute in zodia Varsator sunt in cautare de intelepciune, sunt foarte atente si aduna multe informatii. Varsatorul este condus de intelect si nu de emotii.

Pe scurt, Varsatorul este cel care se abate de la multime si merge prin viata in felul lui. Cauta intotdeauna stimularea intelectuala, descoperind in mod constant ceva nou, formand opinii noi. Varsatorul traieste si lasa sa traiasca. Nu judeca pe altii, toti suntem egali si fiecare are dreptul la opinie.
Observa oamenii si invata sa interactioneze cu alte persoane prin observatie.
Plictiseala este inamicul Varsatorului.
De asemenea, Varsatorul actioneaza ca expert in orice subiect, fiind foarte bun la umflarea importantei lui, simte ca merita. Ii place sa socheze si nu face rau nimanui intentionat, respectand fiecare om.

Femeia varsator

Femeia varsator este cea mai independenta. Ea este amuzanta, inteligenta, aventuroasa, niciodata lipicioasa sau geloasa, niciodata exigenta sau prea emotionala. Ea este imprevizibila si tanjeste dupa emotie.
Femeia Varsator se asteapta la un tatament de lady iar relatiile ei vor progrsa lent deoarece nu vrea sa se implice emotional foarte usor. Omul care ii va castiga inima trebuie sa o trateze cu respect si egal, iar comunicarea este cheia relatiei.
Femeia varsator este omul care iubeste provocarea si aventura.

foto: werofpositivity.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *