Ce zodii nu pot fi fidele in dragoste

Infidelitatea in dragoste este destul de dureroasa. Exista zodii care sunt fidele prin definitie, insa sunt si zodii care, oricat de mult s-ar stradui, acestea nu pot fi fidele in dragoste. Citeste lista de mai jos, si vezi daca partenerul tau se numara printre zodiile infidele:

zodie infidela

Gemeni
Gemenii sunt persoane care au noroc in ceea ce priveste sexul opus. Gemenii nu vor face decat sa profite de norocul lor, chiar daca asta inseamna sa fie infideli in relatia prezenta.

Sagetator
Oamenii nascuti in zodia sagetatorului pot avea noroc de dragoste si casatorie. Ei isi doresc tot mai mult de la sexul opus, ceea ce ii face greu de tinut fideli in dragoste.

Taur
Oamenii nascuti in zodia taurului sunt destul de abili, activi, cu idei si perspective. Aceasta insemna sa fie foarte activ si in dragoste si casatorie. Nici ei nu isi doresc sa fie loiali si stabili.

Fecioara
Persoanele nascute sub zodia fecioarei sunt sociabile si de asemenea consumatoare de alcool. Pentru feciore este destul de greu sa se mentina fidele intr-o relatie.

Pesti
Pestii sunt semne zodiacale slabe, care nu se pot mentine drepte in bataia vantului. Asadar, persoanelor din zodia pesti le este greu sa reziste ispitei altor persoane si vor ajunge sa fie infidele in dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *