Ce cariera ti se potriveste in functie de zodie

carierea si zodii1. Berbecii sunt caracterizati de dinamism si determinare. Se descurca bine in meseriile ce implica vointa si incredere de sine. Ar fi ideal sa lucreze in domeniul militar, politie sau sport. Colegii va vad ca pe o persoana entuziasmata si fericita si va admira eficacitatea de care dati dovada cand va puneti in cap un obiectiv. Ca sefi sunteti extraordinari, va place sa luati atitudine si sa conduceti o echipa.

2. Taurii sunt atrasi de locurile de munca ce implica finantele dar si in arta frumosului. Locul de munca ideal ar fi in decorari sau in vanzari. Puteti opta si pentru un magazin cu obiecte vintage. Din punctul de vedere al colegilor sunteti vazuti ca niste oameni loiali si responsabili. Ca sefi dati ordine precise si analizati toate miscarile si va pastrati calmul in momentele de criza.

3. Gemeni. Sunteti prin definitie intelectuali si vi se potriveste o meserie ce consta procesul de transormare si distribuire al informatiei. O cariera in mass-media, educatie sau relatii publice vi se potriveste dar si slujbele ce va dau prilejul de interactiune cu cat mai multe persoane. Colegii va vad ca pe o persoana energica si plina de viata. Stiu ca pot conta pe voi atunci cand au nevoie de un sfat sau o idee. Iar ca sef apreciati persoanele independente, flexibile si capabile de a se concentra.

4. Racii. Cei nascuti sub acest semn sunt intelegatori si sensibili. Vi se potriveste aproape orice job. Racii sunt intuitivi, sociabili si blanzi. O cariera ca si psiholog, asistent social sau asistent medical vi s-ar potrivi. Colegii va vad ca pe niste persoane calduroase, gata sa ii ajutati mereu pe ceilalti iar rolul de mediator vi se potriveste. Ca sef sunteti protector si fidel echipei.

5. Leii au incredere in ei si multa imaginatie. Pentru ei reputatia este foarte importanta si simt nevoia de a fi recunoscuti si respectati de ceilalti. Cu timpul simt nevoia de a fi creativi si independenti. Locul de munca ideal ar fi cel care le poate asigura notorietate si recunoastere in meserii ca actor, animatori sau comedieni. Colegii va recunosc stilul direct si generozitatea chiar daca sunteti cam aroganti si pretentiosi. Ca sef sunteti calm si rabdator dar cand vine vorba de a conduce echipa spre succes sunteti un tiran.

6. Fecioara. Cei din aceasta zodie sunt fascinati de munca ce le permite sa analizeze si sa exploreze profunzimile profesiei. Sunteti atenti la detalii si va place precizia, ceea ce va face constiincios si meticulos. Stiintele naturale si exacte va fascineaza si aveti rabdarea sa obtineti raspunsul dorit. Colegii va vad ca pe un talent desavarsit in rezolvarea sarcinilor date . Ca sef sunteti vazut ca un om drept ce conduce echipa sper succes.

7. Balantei ii place pacea si se bazeaza pe tact si tehnica si sunt interesati de tot ce tine de psihologie si relatii umane. Profesiile legate de drept si legi va sunt potrivite dar sunteti si un bun mediator si va place sa ii ajutati pe ceilalti in rezolvarea problemelor personale si colegii va cer tot timpul sfaturi. Ca sef sunteti preocupat de binele echipei si nu va place sa stabiliti ierarhii.

8. Scorpionul este puternic si enigmatic si ii place sa profeseze meserii ce ii permit sa afle natura lucrurilor. Este atras de tot ce e complex, misterios si anormal. O meserie de a descoperi lucruri vi se potriveste: radiolog, chimist, medic. Colegii va vad ca pe o persoana pasionata si curajoasa si va apreciaza determinarea. Ca sef sunteti loiali si responsabili.

9. Sagetatorii sunt mereu in cautarea adevarului. Aveti perspective si libertate in gandire. Meseriile care va permit sa explorati si dezvoltati vi se potrivesc fie ca sunt ele in tara sau afara. Va plac meseriile ce se lupta pentru anumite cauza. Colegii va vad ca pe o persoana optimista si stiu ca pot conta pe voi. Sunteti un sef perfect si va pricepeti la manuirea echipei.

10. Capricornul da dovada de incredere si forta, ii place ordinea si legea. Are incredere in capacitatile lui si munceste mult pentru a-si atinge obiectivele. Capricornul are succes in domenii ca dreptul, educatia, constructia. Colegii va admira incapatanarea in reusita iar ca sef posedati niste competente manageriale deosebite ce va fac un sef deosebit.

11. Varsatorii se implica emotional in munca lor dar sunt si critici si exigenti. Sunt tentati de schimbari si nu suporta rutina. O cariera in finante, asigurari li se potriveste. Ca sef sunteti un lider desavarsit iar ca si coleg va pricepeti la sfaturi

12. Pestii sunt intuitivi si sunt capabili sa inteleaga ideile altora. Profesiile ideale sunt legate de sanatate pentru ca sunt capabili de compasiune si tandrete. Imaginatia lor puternca si creativitatea ii ajuta sa devina artisti. Colegii se inspira de la ei, din creativitate si neobisnuit. Ca si sef sunteti toleranti cu angajatii.

Vezi cum inflenteaza zodia cursul vietii tale

Autor: Ana Tutulan

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *