Care sunt cele mai fidele zodii

zodii fidele1. Taurii sunt guvernatii de planeta Venus, planeta iubirii, intelepciunii si luxului. Ei cauta stablitate, confort, placerile vietii, dar se pastreaza la distanta de aventurile in afara mariajului. Sunt calmi si apreciaza sinceritatea in cuplu iar daca problemele intervin sunt deschisi la discutii pentru a nu-si dezamagi partenerul.

2. Racii sunt printre cei mai fideli din zodiac. Ei sunt influentati de Luna, cu un temperament flexibil fiind niste persoane sincere si de incredere. In general sunt niste parteneri de viata excelenti, sunt adeptii relatiilor de lunga durata si a casatoriei. Familia este foarte importanta pentru nativii raci.

3. Fecioarele sunt traditionalisti si conservatori, nu le place sa se abata de la regula pentru a oferi un exemplu demn de urmat celorlalti. Intr-o relatie sunt fideli si nu le place sa vorbeasca despre viata lor personala. Sunt prudenti in viata amoroasa si la randul lor vor sa aiba o persoana responsabila si organizata. In casa lor pacea si linistea domneste.

4. Varsatorii sunt una din semnele cele mai interesante din zodiac. Nativii din Varsator au o personalitate puternica, fiind influentate de planetele Uranus si Saturn care le transmite dorinta de libertate, idei revolutionare si nevoia de schimbare. Sunt non-conformisti, au teroare de reguli prestabilite si nu cauta aventuri in afara casatoriei. Cauta o partenera onesta care sa le dea libertatea de care au nevoie. Iubirea nu si-o exprima prin prisma cuvintelor ci lasa faptele sa vina de la sine.

5. Capriconii sunt cunoscuti pentru perseverenta si indemanare si sunt foarte atenti la imaginea creata in societate. Sunt inteligenti si bine ancorati in realitate. Responsabilitatea ii caracterizeaza in relatia de cuplu si indiferent de opinia altora nu isi vor devia niciodata telurile. Acesti nativi isi vor alege cu grija consoarta si nu vor tolera aventurile. Viata de cuplu este calma alaturi de partener iar sentimentele prefera sa si le dezvaluie in privat.

Citeste si ce zodii au cel mai mare noroc la bani

Autor: Ana Tutulan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *