Afla ce ti-au pregatit astrele in 2014

Afla ce ti-au pregatit astrele in 2014 in frunctie de zodia ta:

horoscop berbec 2013Berbec – Horoscop 2014

Tu esti steaua, straluceste!
2014 va fi pentru cei din zodia berbec un an plin de invatare. Vor exista multe provocari si puzzle-uri in viata pesonala si profesionala, dar vai fi capabil sa le depasesti cu usurinta. Este important sa se ia masuri din timp pentru a face fata situatiilor complexe.
2014 va fi un an al progresului. Se vor realiza noi afaceri si partemeriate. Intuitia si vocea interioara va juca un rol extrem de important in viata ta in acest an si vei iesi castigator daca iti vei urm inima. Cel mai bun timp pentru a incepe noi proiecte este la mijlocul lui 2014.

Horoscop taur 2013Taur – Horoscop 2014

Pasiunea defineste succesul tau!
Cei nascuti in semnul taurului se vor confrunta cu rezultate mixte de-a lungul acestui an. Natura ta practica si conservatoare te va ajuta la minimizarea problemelor. Ceea ce trebuie sa faci este sa cauti sfatul batranilor, in caz de probleme. Mai mult decat atat , prioritizeaza obiectivele si activitatile. A doua jumatatea anului 2014 nu va fi una cu mult succes. Fii antent la monentele de anxietate. Taurii se dovedesc in 2014 a fi senzuali, sentimentali si pasionati de tot ce se intampla in viata lor. Jupiter in clasa a 2-a va aduce multe oportunitai in viata profesionala.

horoscop gemeni 2013Gemeni – Horoscop 2014

Zambeste si lumea va zambi cu tine!
Gemenii vor avea rezultate mixte in 2014 , dar in mare parte pozitive. Viata personala, si dragostea pot fi afectate intr-un mod pronuntat. Acest an ar putea aduce schimbari cu privire la viata interna si perceptia individuala. In ceea ce priveste partea materiala, si cariera, este posibil sa nu fie schimbari majore. In 2014 ajungi sa cunosti natura reala a oamenilor din jurul tau. Jupiter iti va oferi un impuls balnd de a merge mai departe cu curaj, pentru a face ceva semnificativ. Un impus mai mare de energie se poate simti la sfarsitul lunii august, pana in noiembrie. Printre toate acestea 2014 se va dovedi pentru tine un an dintre cele mai bune.

horoscop rac 2013Rac – Horoscop 2014

Oricare ar fi, o sa fie bine!
In 2014 vei invata multe cu privire la diferite aspecte ale vietii. Va trebui sa dai dovada de onestitate si sinceritate in mai multe randuri. Tranzitul de planete majore, nu este favorabil pentru principalele domenii ale vietii, cum ar fi sanatatea, cariera si statutul financiar, pana in iulie. Disciplina te va ajuta sa faci fata situatiilor. Frica si gandurile interioare trebuie controlate. In cea mai mare parte 2014 te va tine foarte ocupat, si vei obtine rezultatele eforturior din trecut.

horoscop leu 2013Leu – Horoscop 2014

Traieste ca o regina!
2014 este promitator pentru prosperitatea ta. Va exista succes in cariera si in viata personala. Vei gasi calea pentru atingerea obiectivelor. Statutul social si financiar ar putea creste. A doua jumatate a a anului 2014 va aduce energie pozitiva in viata ta. Lunile mai  si iunie vor fi responsabile pentru cresterea ta in cariera. Astfel pot exista intamplari memorabile in acest an.

horoscop fecioara 2013

Fecioara – Horoscop 2014

Tot ceea ce straluceste este iubire!
2014 va fi pentru nativii din fecioara un an fluctuant, mai ales luna iulie. Eforturile tale ar putea fi indeplinite fara eforturi sustinute. Tranzitul lui Saturn in casa a 2-a este propice averii. Prolemele din viata personala ar putea avea implicatii asupra carierei.
Pritenii vor fi un mare sprijin in acest an. Viata de familie va fi una normala, cu exceptia unor neintelegeri minore. 
Pe tot parcursul anului este necesar sa acorzi atentia adecvata vietii tale personale, pentru a nu aduce stres in relatie.

horoscop balanta 2013Balanta – Horoscop 2014

Tu esti perla!
2014 aduce rezultate pozitive pentru tine. Este posibil ca pana in iulie, sa nu fii multumit cu cresterea in cariera si statutul financiar. Balantele sunt zodii iubitoare care incearca sa rezolve problemele prin cuvinte. Anul acesta anumite situatii pot strica pacea ta. De la inceputul anului te indreti spre obiectivele financiare, in special cele pe termen scurt. Desi va fi un an dificil, iti va rasplati eforturile.

horoscop scorpion 2013

Scorpion – Horoscop 2014

Viata este atat de frumoasa, traieste-o la maxim!
Acest an poate aduce presiune in cariera si chiar cateva obstacole in cateva aspecte ale vietii. Trebuie sa fii atenta , pentru a evita orice neintelegeree in relatii. Scorpionii sunt emotionali dar e nevoie de pozitivitate . Aminteste-ti de legea tractiei! Ar putea exista o crestere fenomenala in unele aspecte ale vietii , cum ar fi cariera, finante si sanatatae. Tranzitul lui Saturn te poate ajuta sa cresti, dar cu constrangerii si restrictii in viata profesionala. Dragostea joaca un rol important in viata ta si esti pe cale de a obtine dragostea vietii tale. Cei care sunt in relatie, se vor bucura de dragostea si grija partenerului. 2014 va aduce o noua gura de aer proaspat.

horoscop sagetator 2013Sagetator – Horoscop 2014

Vin, cina si stralucire!
2014 aduce situatii pe care le poti valorifica pe parcursul acestui an. Este un an ideal pentru a obtine stabilitatea in cariera si viata financiara. Exista posibilitatea realizarii mai multor obiective pe parcursul acestui an . Cea dea doua jmatata a anului este benefica casatoriei. 2014 va fi unul foarte energic pentru sagetatori, si vei fi implicat in multe activitati.

horoscop capricorn 2013

Capricorn – Horoscop 2014

Castigatorul ia totul!
S-ar putea asista la rezultate dinamice in viata ta. Gandirea conservatoare te va salva de la calamitati majore. Vei reusi sa-ti cladesti o buna reputatie in viata personala si sociala. Problemele create de rude sau vecini iti pot face griji pentru ceva timp. Exista sanse de a dobandi noi preocupari, cum ar fi casatoria.  Aprilie si iunie sunt prielnice pentru indeplinirea obiectivelor tale. Un an plin de energie in care partenerul iti va fi aproape.

horoscop varsator 2013

Varsator – Horoscop 2014

Munceste mult, distreaza-te mult!
2014 poate fi un an palpitant pentru tine. Cu putina rabdare vei fi capabil sa rezisti oricarei situatii. Trebuie sa cultivi o gandire pozitiva si o viziune de viitor pentru a-ti face viata confortabila. Varsatorii vor avea previziune in acest an, ceea ce e este o buna strategie. Saturn te va face mai organizat, pregatit pentru viata profesionala. Calatoriile nu lipsesc in acest an, cahiar daca sunt in interes de serviciu sau timp liber. Spre sfarsitul lui 2014 vei obtine mari oportunitati in viata profesionala.

horoscop pesti 2013Pesti – Horoscop 2014

Schimbarea este modul tau de viata!
2014 ar putea fi un an plin de invatare, urmata de pace. Vei fi capabil sa-ti realizezi obiectivele. Este extrem de importat sa iti pastrezi increderea si sa fii perseverent. Jupiter in clasa 4 te va ajuta sa cumperi o proprietate in prima jumatate a anului. Propunerile de casatorie pot sa apara, si unii dintre voi vor avea posibilitatea caltoriiilor in afara. Multi pesti vor inota spre noi tarmuri „nimic nu e permanent in viata, totul se schimba”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *