Afla ce ti-au pregatit astrele in 2013!

Anul 2013, anul sarpelui de apa, este caracterizat de schimbari bruste, instabilitate si dinamism. Sarpele reprezinta misterul, frumusetea, sacrul si intelepciunea. In acest an, se pune accentul pe familie si sunt favorizati cei care investesc in ei insisi, cei care au incredere in fortele proprii si nu se tem sa actioneze.

Afla ce ti-au pregatit astrele in 2013 in frunctie de zodia ta:

horoscop berbec 2013Berbec – Horoscop 2013

Banii si cariera vor fi zonele cele mai exigente pentru nativele din Berbec in 2013.
In acest sens, nimic nu este simplu, si nimic nu trebuie facut cu graba. Cu responsabilitate si perseverenta, energiile planetare, pot fi transformate in succes.

Necesitatea lui Uranus pentru “experimente” nu trebuie reprimata. Este un lucru bun pentru a incerca ceva nou, a aduce ceva nou stilului tau de viata, chiar si look-ului tau. Improspateaza-te, modernizeaza-te! Totusi nu face transformari bruste, poate fi riscant. Pastreaza obiceiurile bune, si scapa de cele nocive!

Neptun in casa a XII Berbec va hrani o „zonă crepusculara”, care trebuie sa fie tinuta sub control: zona de granita dintre moral si imoral, legal si ilegal, dependenta si liberul arbitru. Stai departe de lucruri tentante, daca te prindzi in plasa va fidificil sa mai iesi.

Prima parte a anului este adecvata pentru a studia, a intalni oameni noi si schimba idei.
A doua parte a anului va fi favorabila pentru casa si familie. Ai putea redecora, construi, sau chiar te-ai putea muta intr-o casa mai spatioasa.
Familia ta ar putea deveni mai mare odata cu nasterea unui nou membru.

Scapa de stres petrecand timpul in aer liber, intr-un mod activ!

Horoscop taur 2013Taur – Horoscop 2013

2013 cere de la Tauri, multa flexibilitate. Pentru binele tau, trebuie sa incerci sa te adaptezi la nevoile altora. Este necesat sa ii intelegi si sa ii accepti pe ceilalti cu calitatilesi defectele lor.

Saturn in Scorpion, va fi in opozitie cu Soarele nativilor Taur. Acest aspect ar putea duce la diminuarea vitalitatii si a increderii in sine.

In prima parte a anului 2013 este recomandat sa iei masuri pentru tratarea problemelor de sanatate, sa gandesti pozitiv, si sa te inconjori de oameni fericiti. Avanseaza pas cu pas! Atunci cand esti pusa in dificultatea de a alege, cere sfaturi de la persoane apropiate in domeniu.

In a doua parte din 2013, Jupiter va produce schimbari referitoare la modul de gandire, concepte, principii. Se realizeaza o restructurare a sistemului de valori, vei cauta sensuri mai profunde ale vietii.

horoscop gemeni 2013Gemeni – Horoscop 2013

Anul 2013 are pentru gemeni un mare potential profesional si financiar. Tendintele lui Neptun sunt situate in casa Gemeni de cariera, aratand implicare, definirea creativitatii, exprimare, fantezie, imaginatie, intuitie, sentimente, perceptie, idealuri, angajamentul de a ajunge la succes.

Sub astfel de configuratii talentele infloresc si isi gasesc drumul lor. Cele mai bune rezultate le vei obtine daca vei construi cu dragoste si grija acesta directie.

Un subiect pe care trebuie sa il tratezi cu atentie in 2013 este sanatatea. Cu Saturn in casa Gemeni de boli, este posibil sa apara bolile cronice, precum si boli dificile de tratat. Cele mai frcvente complicatii sunt legate de organismul slabit, oboseala. Nu ignora semnele, trateaza-te din timp si asculta recomandarile medicale!
Poti trece peste acesta perioada cu succes, daca esti disciplinata, ai rabdare si tenacitate.
Du o viata activa, dar organizata! Asculta-ti corpu, ai grija de tine!

horoscop rac 2013Rac – Horoscop 2013

Mercur va petrece mai mult de doua luni in Rac, in lunile iulie, august, si prima saptamana a lunii septembrie 2013. Persistenta acesteia vrea sa-ti atraga atentia la informatii, studii, preocupari intelectuale, dar si la comunicare, excursii, modificari. Mercur va avea ceva de spus, asa ca incerca sa intelegi mesajul sau!

Tranzitul lui Jupiter prin Cancer, care va incepe pe data de 26 iunie 2013, va fi unul ciudat. Jupiter in Rac iti poate oferi sanse la care nu ai indraznit sa speri: o avansare in cariera, avantaje materiale, excursii, orizonturi mai largi, poate chiar o viata erotica mai bogata.

In a doua parte a anului 2013 ai nevoie de mai multa prudenta si moderatie!

La data de 5 noiembrie 2013 Venus intra in casa Racului de relatii, in care va ramane mult mai mult decat de obicei. Perioada va fi deosebit de relevanta pentru viata de cuplu, dar si pentru colaborari, asociatii, contracte, prietenie sau alte interactiuni sociale, inclusiv rivalitate, concursuri sau instante de judecata.

horoscop leu 2013Leu – Horoscop 2013

In 2013 pentru Leu, vor fi mai putine evenimente spectaculoase. Leul va fi mai discret si mai interiorizat in 2013.

Mai multa grija trebuie acordata familiei, imobilelor, parintilor si rudelor.

Uranus va fi in Berbec pana in 2018, ceea ce pentru Leu reprezinta energie ce trebuie investita in studii, formare, excursii, relatii la distanta, preocupari filozofice sau spirituale. In toate acestea trebuie sa existe un grad de noutate, de neasteptare sau surpriza.

In a doua parte a anului 2013 vor fi favorizate odihna si meditatia. Va fi o perioada buna pentru explorarea subconstientului si a competentelor .

Sanatatea nu trebuie neglijata in 2013. Tensiunile, excesele si depenentele trebuie sa fie evitate sau cel putin reduse.

horoscop fecioara 2013Fecioara – Horoscop 2013

2013 va fi un an de care sa-ti amintesti! Vor fi sanse de promovare sociala si in cariera. In 2013 poti obtine faima si prestigiu. Temele dominante in 2013 vor fi: relatiile, cuplul si sexualitatea, dar ele vor ramane intr-o categorie mai discreta.

In ceea ce priveste banii, plecarea lui Saturn din Balanta va elimina problemele din ultimii ani cauzate de intarzieri si restrictii. Vei castiga bani mai usor si vei avea libertate de conducere.

Riscurile si speculatiile nu sunt recomandate in 2013, in timp ce cheltuielile, cu privire la evenimente sociale, distractii, placeri, dragoste, prietenii, trebuie sa fie controlate. Incepand cu luna noiembrie 2013 trebuie sa fii mai atenta, cel putin patru luni!

Saturn se muta la Scorpion si va fi o schimbare semnificativa la nivelul cunostiintelor mentale, si la nivelul comunicarii. In urmatorii ani s-ar putea observa o gandire mult mai matura, un gust de planificare si strategie.

2013 este o perioada prielnica pentru nativele Fecioara pentru a citi filosofie, a invata o limba straina, sau pentru a scrie o lucrare complexa, pe termen lung.

Comunicare ar putea fi mai dificila si ar putea aparea perioade de pesimism. Studiul unor strategii de comunicare si acumularea unor cunostinte de psihologie ar putea fi adecvat.

horoscop balanta 2013Balanta – Horoscop 2013

Daca utilizezi corect sansele oferite de 2013 cariera ta va atinge apogeul. Prezenta planetei Neptun in casa Balanta de munca indica o nevoie de exprimare a creativitatii, simtului artistic, a talelentului. Introdu aceste elemente in profesia ta, insa nu te abate de la ordine si rigoare, caci Neptun este dornic de a crea dezordine si confuzie.

Fii atenta la perioadele 5 februarie-14 aprilie 2013 cand Mercur este in casa carierei, si 29 septembrie si 5 decembrie 2013 cand Mercur va fi in casa bani.

Sanatatea va trebui sa fie sub supraveghere constanta. Sistemul imunitar va trebui sa fie consolidat. Sunt recomandate frecvente cotroale medicale.

Mentine un stil de viata organizat si echilibrat!

horoscop scorpion 2013Scorpion – Horoscop 2013

Pentru scorpioni anul 2013 nu va fi un an usor. El va aduce sarcini suplimetare, si va fi mai obositor din anumite privinte.

Saturn va limita libertatea ta, determinandu-te sa faci alegeri nu din dorinta ci din necesitate. Tot Saturn iti va inflenta optimismul, provocand ganduri melancolice sau descurajante. Nu-l lasa sa faca asta!
Fii perseverenta, gandeste pozitiv si petrece timpul in jurul oamenilor fericiti si dinamici!

Ai grija de sanatatea ta! Saturn iti va slabi organismul, deschizand calea bolilor la care esti vulnerabila. Esti predispusa la deshidratare, probleme stomatologice, dermatologice, poate chiar probleme legate de par si unghii.

Anul 2013 aduce si avantaje: vei deveni mai disciplinata, vai scapa de obiceiurile urate si poate chiar vei slabi, in cazul in care iti doresti asta.

Pluto va fi in casa Scorpionului de intelect. Poti focaliza aceasta putere pentru a ajunge la informatii valoroase. Valorifica acesta energie pentru a studia, analiza, descifra, cerceta, descoperi sau investiga!

horoscop sagetator 2013Sagetator – Horoscop 2013

Relatiile vor fi pe primul loc in 2013 pentru Sagetatori, in special in primele 6 luni. In aceasta perioada Jupiter va va rasfata dar va stabili, de asemenea, o capcana: epuizarea. Este posibil sa dai prea mult si sa ai asteptari prea mari de la persoana de langa tine. Incearca sa nu exagerezi!

Jupiter te va indemna la excese, si nu ne referim aici doar la relatii. Ar putea fi vorba si despre bani, alcool, alimente, reactii. Moderatia ti-ar prinde bine!

Saturn este in casa pericolelor ascunse. Trebuie sa ai grija de tine! Odihneste-te suficient pentru a evita stresul si incearca sa adopti un stil de viata organizat. Nu merge pe diete severe, cu exceptia in care medicul le impune!

In ceea ce priveste cazarea, proprietatile sau familia, fii foarte atenta in februarie si martie 2013, caci ar putea exista confuzie, situatii ambigue, necazuri sau diferite inconveniente.

Din punct de vedere financiar, aveti grija in iunie-iulie 2013, atunci cand calculele contabile, lucrari fiscale sau de comunicare ar putea provoca erori, argumente, intarzieri.

horoscop capricorn 2013Capricorn – Horoscop 2013

Pentru Capricorn, 2013 va fi un an mai bun decat cel precedent. Saturn nu va mai plasa obstacole in calea ta, iar Jupiter iti va arata viitorul in culori atractive. Situatia profesionala va beneficia de oportunitati speciale in prima jumatate a anului.

Pluton va fi in Capricorn timp de multi ani de acum inainte, ceea ce va consolida puterea ta fizica si tenacitatea. Pluto va aduce si nevoia de control, putere si bani sau obsesii, frustrari si drame.

Neptun va fi mai multi ani in casa Capricorn pe comunicare , de unde si nevoia de comunicare prin arta, poezie, imagini.

Situat in Berbec, Uranus va incurca cel mai mult. Va fi o cotitura in echilibrul tau de acasa, parinti  si proprietati cu susul in jos. Uranus aduce gustul sau pentru schimbare, noutate, modernizare, surpriza, uimire, revolta impotriva pre-stabilirii ordini.

Uranus electrizeaza si cere acțiune! Daca nu faci nimic, Uranus va fi gata sa actioneze singur, sa faca schimbari nu tocmai drepte.

horoscop varsator 2013

Varsator – Horoscop 2013

2013 va fi pentru varsatori un an special, cu semnificatie profunda profesionala. Saturn se afla in casa carierei Varsatorului .
Ideile tale asupra carierei, statutului, reputatiei, autoritatii și pozitiei sociale, vor fi aduse în discutie din nou.

Saturn te va forta sa urmaresti cateva reguli pentru a potrivi unele limite. Va reduce libertatea de actiune si decizie. Tu nu vei mai face ceea ce vrei, vei face ceea ce trebuie. Lucrurile vor merge incet, intalnind si obstacole, interdictii si incapacitate.
Cu toate acestea, Saturn are cadouri valoroase pentru cei perseverenti. Iti poti face planuri si strategii pe termen lung. Poti construi incet o cariera puternica, si poti deveni o persoana de incredere. Saturn te poate introduce in medii oficiale sau structuri sociale cu o ierarhie bine definită.

Uranus va ramane aliatul tau, cnferindu-ti puterea de creditare și originalitate, sugerand solutii ingenioase.

Neptun, in varsator pe casa banilor, poate aduce beneficii din talente artistice. Feriti-va, totusi, pentru că e încă Neptun, care poate provoca haos financiar și va poate ispiti, provocand amagire și asocieri ciudate!

horoscop pesti 2013Pesti – Horoscop 2013

Cea mai spectaculoasa zona a lui 2013 pentru Pesti, este cea a pasiunii. Vei avea sentimente si emotii care te vor incuraja sa indraznesti mai mut decat de obicei.

Dragostea nascuta sub semnul lui Jupiter poate fi remarcabila, nelimitata si lipsita de griji. Iti vei asuma riscuri si vei fi agitata, dar sa stii de la inceput ca este posibil sa nu dureze. Jupiter nu poate garanta armonia si stabilitatea.

A doua jumatate a lui 2013 poate evidentia orice forma de pasiune: de la talent sau chemare pana la hobby.
De exemplu, vei avea posibilitatea de a participa la cursuri de actori, pictura, ceramica, pana la astrologie, feng shui, scuba diving.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *