2015 – anul oii/caprei de lemn in calendarul chinezesc

Anul 2015 este in zodiacul chinezesc anul oii de lemn (sau al caprei de lemn). Acesta incepe pe 19 februarie 2015 si se va incheia pe 7 februarie 2016.

2015

Apropierea anului 2015 – anul caprei de lemn in calendarul chinezesc, va fi bogata in emotii pozitive si relatii amoroase ametitoare. La urma urmei 2015 este sub semnul oii/caprei de lem – care este aveturoasa si usor de dus de nas cu ceva nou, interesant, dar la fel de repede isi poate pierde interesul.

In acest an este bine sa ai in jur oameni valorosi, buni. Nu te vor afecta emotional esecurile ocazionale si greselile de moment. Fiecare problema este similara cu un ciuline, depinde de tine daca mergi mai departe asa sau scapi de el.

Anul 2015 – anul caprei de lemn va lasa urme de neuitat in mintea si inimile noastre, cu relatii memorabile si sentimente euforice. Valorile anului 2015 sunt sinceritatea, pasiunea si altruismul, dar intr-o oarecare masura capriciile. Nu sunt suportate: plictiseala, minciuna,  indiferenta si rutina.

In 2015- anul caprei de lemn in calendarul chinezesc, in dragoste sunteti gata sa va dedicati intreaga viata celeilalte persoane, desi multe cupluri este posibil sa se destrame datorita dorintei de a trai o viata distractiva si din dorinta de a evita dificultatile si conflictele. Numai reprezentantii celor mai responsabile zodii vor incerca sa faca reparatii, resuscitari. Cu toate acestea, despartirea de cei dragi, si stergerea lor din lista de prieteni nu te va face sa ii uiti.

Cuplurile care vor rezista, isi vor rezolva problemele si vor valorifica linistea si confortul de acasa. Oaia/capra de lemn va ajuta sotii sa-si realizeze planurile impreuna si vor depasi toate obstacolele vietii mana in mana.

2015 aflat sub semnul caprei de lemn, va fi un an in care iti vei dori o viata fara griji. In 20105 cuplurile vor incepe delegarea atributiilor de uz casnic. Acestea vor fi trecute de la unul la altul ca o mingie de fotbal si toata lumea incearca sa treaca mingea in jumatatea adversa a campului.

Anul chinezesc 2015 – anul caprei de lemn, este anul profesiilor creative. Daca pictezi, canti, scrii poezii, va fi un an benefic. In general orice activitate facuta cu pasiune si bucurie, garantat va reusi. Important este sa fie ceea ce iubesti cu adevarat, nu iubire doar pentru veniturile generate.

Acest an va fi mai greu pentru cei care si-au ales profeisa in functie de cat de bine sunt platiti. Oii de lemn nu ii place sa fie fortata sa lucreze, sa lucreze sub amenintare, chiar daca este vorba de propria viata. Incercarea de a ajunge sus in cariera, doar cu munca si responsabilitate este ca si cum ai merge impotriva vantului. Este inutil, prostesc dar si plin de probleme de sanatate. In 2015 incearca sa faci ceea ce iti place sau cel putin sa te bucure ceea ce faci, pentru a avea succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *