Ce ti-a pregatit anul 2014 – Anul Calului?

anul calului 1Anul 2014 este in mitologia asiatica -Anul Calului de Lemn. Dupa Anul Sarpelui – 2013, la 30 ianuarie 2014, odata cu luna noua, incepe Anul Calului de Lemn.

Anul Calului de Lemn este excelent pentru calatorie. Energia este mare in acest an si eforturile vor fi recompensate. Actiunea hotarata, si nu amanarea, aduce victoria. In Anul Calului trebuie sa actionezi rapid. Daca nu esti sigur 100% cu privire la o decizie, atunci nu o lua. Evenimentele se misca foarte repede in Anul Calului, iar galopul te poate face sa iei decizia gresita.

Calul in astrologia Chineza
In astrologia chineza, Anul Calului este considerat norocos si aducator de lucruri bune. Calul are puteri supranaturale, este eroic, puternic, si poate chiar si zbura. Calul este sacru pentru zeita chineza Kwan Yin. Calul ei alb zboara prin cer aducand pacea si binecuvantarea. Calul este erou in China, deoarece luptele importante au fost castigate datorita puterii calulului.

La nivel global, se astepata ca unele economii ale lumii sa devena mai puternice,  in tip ce altii pot experimenta haosul economic si colapsul. Sub influenta puternica a calului nu exista nici o cale de mijloc. Timpul planificarii si diplomatiei a fost anul trecut, in Anul Sarpelui – 2013. Se anticipeaza extreme de pietele bursiere, fluctuatii ale preturilor si haos general.

Economiile din clasa de mijloc sunt in curs de dezvoltare. Pacea se poate instala in anul oii de lemn – 2015, dar in Anul Calului de Lemn vor fi miscari ce vor schimba lumea, schimbari rapide.

oameni in anul caluluiOamenii nascuti in Anul Claului (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906) sunt luminosi, veseli, populari si iubitori de distractii. Dispozitia insorita si farmecul natural atrage multi prieteni. Calul este un animal extrem de intuitiv, astfel incat oamenii nascuti in anul clalului isi urmeaza intuitiile lor. De obicei oamenii acestia nu au nevoie sa lupte pentru a obtine anumite lucruri, viata le va oferi.

Caii au o natura lipsita de griji si au nevoie de spatiu amplu pentru exprimarea de sine. Cand este constrans de reguli, refuza sa se lase domesticit. Caii va vor spune exact ce este in mintea lor, ei sunt sinceri si nu le place sa se ascunda.

Este un an bun pentru cei nascuti in anul calului sa se casatoreasca, sa aiba copil, sa astepte cu usile deschise noi oportunitati.

Cine ar trebui sa fie un jucator si sa-si asume riscuri in acest an? Daca faci doar ceea ce vrei, si esti liber precum un cal, vei ajunge sfasiat la sfarsitul acestui an. Impulsul de a face anumite lucruri nu este cel mai bun pentru toata lumea, nu toti trebuie sa-l urmeze. Actiunea rapida este potrivita pentru tine daca esti nascut in anul calului, tigrului, cainelui sau al oaiei. Daca nu esti nascut intr-unul dintre aceste semne, mai bine ar fi sa urmezi turma. Lasa pe altii sa-si asume riscuri.

Tine minte, acest an este guvernat de energia calului cu spirit liber, salbatic, independent si plin de vointa. Anul cCalului este momentul actiunii rapide in lansarea unei afaceri, unei calatorii, a unei achizitie, a unei provocari la locul de munca. Urmeaza-ti instinctele! Chiar daca este greu, in anul 2015 te vei bucura de eforturile depuse.

libertate calCalul iubeste libertatea, se bucura de viata si de aventurile vietii. Atentia ta de la munca va fi distrasa de distractii. Anul acesta poti reactiona din impuls iar cheltuielile nejustificate pot aparea usor. Impulsul de acumpara este puternic. Caii cumpara de multe ori ceea ce simt ei ca merita, fara a realiza ca achizitia facut a ii poate afecta pe termen lung. Calului nu-i pasa de bani, traieste pe picior mare, astfel anul calului ar putea fi caracterizat de o mare risipa de bani pe distractii.

Anul Calului se tremina fie in succes fie in tragedie. Invata din ceea ce vezi in jurul tau. Nu actiona daca nu cunosti.  In Anul Calului lasa-i pe altii sa actioneze si apoi urmeaza-le succesul, dar rapid. Calul, tigrul, cainele si oaia sunt cei indicati sa ia decizii puternice.

In concluzie,  in anul calului ai sansa la noroc si schimbari bruste. Insa, daca nu esti nascut in anul tigrului, cainelui sau al oi, ar fi bine sa nu actionezi, lasa-i pe acestia sa actioneze. Acest an va fi totul sau nimic, evenimentele din viata ta se vor misca in galop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *